Despre noi

IMG_1556Heff AG  este o societate privată cu capital integral românesc, înființată în anul 2004. Inițial, drumul pe care am pornit era în domeniul industriei lemnului, însă, din 2008, societatea noastră s-a reprofilat în domeniul construcțiilor, activitate pe care o realizăm și în ziua de astăzi.
Activitatea noastră principală de până acum cumulează proiecte de construcții din domeniile industriale și agricole, având o experiență vastă în domeniul construcțiilor metalice pentru industrie și de beton.
Echipa Heff AG este formată din arhitecți, ingineri de proiectare metal și betoane, ingineri constructori pentru execuție cu experiență, plini de voință și ambiție, pregătiți oricând să te ajute și să îți fie alături în proiectele tale de construcții.
Suntem devotați, ambițioși și, nu în ultimul rând, serioși. Pentru noi, cel mai important lucru este satisfacția clienților în ceea ce privește respectarea termenelor de lucru, încadrarea în bugetul stabilit și durabilitatea, rezistența și calitatea construcției, pe termen lung.
Societatea noastră se află în plină ascensiune, deoarece am început și colaborări în vederea construirii de case pe structuri metalice precum și ridicare și / sau renovare case de la A la Z!
De aceea, pentru a discuta detaliile privind viitorul tău proiect de construcții, iți stăm cu plăcere la dispoziție si te asteptam să ne contactezi prin intermediul datelor puse la dispoziție pe pagina de Contact,

Acela care in fiecare zi aduce cate o roaba de pamant, in timp o sa cladeasca un munte.

Contacteaza-ne acum!
 

Date contact

SC HEFF ANTREPRIZA GENERALA SRL

SEDIUL – STR. PASTORULUI NR.3, ARAD

RO16098356 — J02/154/2004

Director General – Attila Paizs – pa@heff.ro

Departament Comercial – ep@heff.ro

Departament financiar – financiar@heff.ro

Departament ofertare – office@heff.ro 

Telefon – 0257.467.734; 0753.037.309 ; Fax – 0357.814.372

0753.037.309

office@heff.ro

www.heff.ro

Formular de contact

Please leave this field empty.

Please leave this field empty.